Ürün sepetinize eklendi

Sepete git

Siparişleriniz 48 Saat İçinde Kargoda
MAKİNE HALİSİ 75X150

MAKİNE HALİSİ 75X150

999-THE PRIVE- MAKİNE HALI 75X150
MarkaTHE PRIVE
Ürün Kodu 999-THE PRIVE- MAKİNE HALI 75X150
Stok Durumu Tükendi
281,57 TL


THE PRIVE Makine Halısı 75x150

THE PRIVE 75x150 cm makine halısı, hem estetik hem de işlevselliği bir arada sunan mükemmel bir seçenektir. Modern yaşam alanlarınızda kullanılmak üzere tasarlanan bu halı, şıklığı ve dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. İster evde, ister ofiste kullanın, her ortamda uyum sağlayacak bir estetik sunar.

Kalite ve Dayanıklılık

THE PRIVE makine halısı, yüksek kaliteli ipliklerden üretilmiştir, bu da ona uzun ömür ve dayanıklılık kazandırır. Yoğun kullanım alanlarında bile dayanıklılığını kaybetmeden kullanabileceğiniz bu halı, leke tutmayan yapısıyla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Çok çeşitli renk ve desen seçenekleri ile her zevke hitap eden halımız, her mevsimde rahat bir kullanım sunmaktadır.

Rahatlık ve Konfor

75x150 cm ölçüleri ile ideal bir alan kaplaması sunan bu halı, ayaklarınızı yumuşak bir zeminle buluşturur. Çizilmelere karşı dirençli yapısı sayesinde evcil hayvanınızla birlikte dahi güvenle izlenim sağlayabilirsiniz. İzolasyon özelliği ile de soğuk zeminlerden gelen rahatsız edici etkileri azaltarak, evinize sıcak bir atmosfer katmaktadır.

Kullanım Alanları

Bu makine halısı, farklı dekorasyon stilleri ile uyum sağlayarak çeşitli alanlarda kullanılabilir. Oturma odalarından yatak odalarına, ofislerden çocuk odalarına kadar her mekanda kullanım için idealdir. Pratikliği sayesinde temizlik sürecinde de sizi yormayacak, küçük taşınması kolaydır ve günlük yaşamınıza pratik bir katkı sağlar.

Şıklığı Yansıtan Tasarım

THE PRIVE makine halısı, modern ve şık tasarımı ile yaşam alanlarınızı bir adım öne çıkarır. Estetik görünümü ile mekanlarınıza sıcaklık ve canlılık katarken, dekorasyonunuza da katkıda bulunur. Bu halı, mekanlarınıza stil katacak ve konforlu bir ambiyans oluşturacaktır.

Sonuç Olarak

Kalite, konfor ve estetiği bir arada bulabileceğiniz THE PRIVE 75x150 cm makine halısı, evinizde veya ofisinizde mükemmel bir tamamlayıcı olacaktır. Uzun ömürlü kullanım imkanı sunan ve aynı zaman da şıklığıyla göz dolduran bu halıyı hemen şimdi edinin ve mekanlarınıza yeni bir soluk katın.

281,57 TL
Bu ürünü şu an
Kişi inceliyor
Whatsapp destek hattı