Ürün sepetinize eklendi

Sepete git

Siparişleriniz 48 Saat İçinde Kargoda
LOREAL INOA AMMONİA FREE PERMANENT HAİR COLOR 9.3

LOREAL INOA AMMONİA FREE PERMANENT HAİR COLOR 9.3

LOREAL INOA 9.3
MarkaLOREAL
Ürün Kodu LOREAL INOA 9.3
Stok Durumu Tükendi
0,00 TL


LOREAL INOA 9.3 Ammonia Free Permanent Hair Color

LOREAL INOA 9.3, kalıcı ve amonyaksız saç boyası arayanlar için mükemmel bir tercihtir. Saçların doğal yapısını koruyarak, yoğun ve kalıcı bir renk sunan bu özel formül, hem profesyoneller hem de evde saçlarını renklendirmek isteyenler için idealdir. L’Oreal'in yenilikçi teknolojisi ile formüle edilen bu ürün, saçı beslerken aynı zamanda zarif bir görünüm sağlar.

Ürün Özellikleri ve Kullanım Alanları

9.3 numaralı renk tonu, açık altın sarısı renklendirme sunarak, saç renginizi aydınlatır ve güzel bir ışıltı kazandırır. L'Oreal INOA serisinin sunduğu avantajlar arasında, düşük kimyasal içeriği sayesinde saçın kurumasını ve zarar görmesini önlemesi bulunur. Saçınızın doğal yapısını koruyarak, maksimum parlaklık ve yumuşaklık sağlar. Bu boyayı kullanarak, sofistike ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

LOREAL INOA'nın formülündeki özel teknolojiler, hafif dokulu bir renk deneyimi sunar. Amonyaksız yapısı, saçların daha az hasar görmesini sağlarken,uzun süreli rengin keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Renk sonuçları doğal görünümde olup, saçı ferah ve canlı gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Renk uygulamasını kolaylaştıran yapısıyla, evde uygulama için de uygundur.

Neden LOREAL INOA 9.3 Tercih Edilmeli?

LOREAL, saç bakımı ve renklendirme konularında dünya çapında bilinen bir marka olarak güvenilirlik sunar. LOREAL INOA 9.3 ile, saçınızı hem renklendirebilir hem de besleyebilirsiniz. Ürünün içerdiği yağlar ve besleyici maddeler, saçı derinlemesine beslerken aynı zamanda muhteşem bir renk vermektedir. Herkesin istediği doğal ve canlı renklere ulaşmasına yardımcı olur.

Sonuç Olarak

Eğer saçınıza zarar vermeden kalıcı ve etkileyici bir renk istiyorsanız, LOREAL INOA 9.3 amonyaksız kalıcı saç boyası tam da aradığınız ürün olacaktır. Doğanın güzelliklerini saçınıza taşıyan bu özel formül, size daha sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm kazandıracak. Kendi salonunuzu evinizde yaratmak için hemen LOREAL INOA 9.3 saç boyasını deneyimleyin ve eşsiz güzellikte bir renk değişimi yaşayarak, stilinizi yenileyin!

0,00 TL
Bu ürünü şu an
Kişi inceliyor
Whatsapp destek hattı