Ürün sepetinize eklendi

Sepete git

Siparişleriniz 48 Saat İçinde Kargoda
DERMACEUTİC K CEUTIC POST-TREATMENT CREAM 30ML

DERMACEUTİC K CEUTIC POST-TREATMENT CREAM 30ML

DERMACEUTİC_03
Ürün Kodu DERMACEUTİC_03
Stok Durumu Sınırlı Stok
1.904,64 TL


DERMACEUTİC K CEUTIC POST-TREATMENT CREAM 30ML

DERMACEUTİC K CEUTIC POST-TREATMENT CREAM, cilt bakımında fark yaratan etkili bir üründür. Özellikle cilt tedavisinin ardından kullanılan bu özel krem, cildin yenilenmesine yardımcı olurken, kültürel ve çevresel etmenlere karşıbarrier oluşturarak cildin korunmasına katkı sağlar. DERMACEUTİC'in uzmanlığıyla formüle edilen bu krem, tüm cilt tipleri için idealdir ve ciltteki hassasiyeti azaltmak için etkili bir çözüm sunar.

Ürün Özellikleri ve Faydaları

30ml'lik pratik ambalajında sunulan DERMACEUTİC K CEUTIC, cildin yatıştırılmasına ve nemlendirilmesine yardımcı olan özel bileşenler içerir. Krem, içeriğindeki aktif maddeler sayesinde ciltteki kızarıklıkları ve hassasiyeti azalttığı gibi, aynı zamanda cildin daha pürüzsüz ve sağlıklı görünmesine de yardımcı olur. Tedavi sonrası uygulandığında ciltteki onarıcı süreci hızlandırırken, DERMACEUTİC K CEUTIC, derinin doğal bariyerini güçlendirir ve cildi koruma altına alır.

Bu post-tedavi kremi, özellikle lazer tedavileri, kimyasal peelingler veya diğer dermatolojik işlemler sonrasında kullanılması önerilir. DERMACEUTİC K CEUTIC, cildi yatıştırıcı ve besleyici özellikleri ile bilinir, bu da onu dermatologlar tarafından sıkça önerilen bir seçenek haline getirir.

Neden DERMACEUTİC K CEUTIC Tercih Edilmeli?

Genel cilt bakımında kaliteli ve etkili ürünler arıyorsanız, DERMACEUTİC K CEUTIC POST-TREATMENT CREAM, tercihiniz olmalı. Dermatolojik testlerden geçmiş ve cilt dostu içeriklerle formüle edilmiştir. Cildinizin yenilenme sürecinin hızlanmasına yardımcı olurken, aynı zamanda nem dengesini de sağlamaya yardımcı olur. Ürün, alerjik reaksiyon riskini en aza indirgemek için özel olarak tasarlanmıştır.

Kolay Uygulama ve Konfor

Bu krem, kolay emilim özelliklerine sahiptir; cilde uygulandıktan sonra hızlıca emilir ve yapışkan bir his bırakmaz. Ayrıca, günlük cilt bakım rutininizde pratik bir şekilde yer bulabilir. Kullanıcıların cilt tipine göre uygulama sıklığı ve miktarı değişiklik gösterebilir; fakat genel olarak, günlük bir kez kullanılması önerilmektedir.

Sonuç Olarak

Cildinize hak ettiği bakımı sunmak için DERMACEUTİC K CEUTIC POST-TREATMENT CREAM 30ML, ideal bir seçenektir. Cildinizin ihtiyaç duyduğu yenilenmeyi, nemlenmeyi ve onarımı sağlamak için bu etkili ürünü hemen deneyin. Uygun fiyatı ve yüksek kaliteli içeriği ile DERMACEUTİC K CEUTIC, cilt bakım rutininiz için vazgeçilmez bir yardımcı olacaktır.

1.904,64 TL
Bu ürünü şu an
Kişi inceliyor
Whatsapp destek hattı