Ürün sepetinize eklendi

Sepete git

Siparişleriniz 48 Saat İçinde Kargoda
45734 BABE PEDIATRIC BATH GEL 500ML

45734 BABE PEDIATRIC BATH GEL 500ML

45734
MarkaBABE
Ürün Kodu 45734
Stok Durumu Sınırlı Stok
426,71 TL


BABE Pediatrik Banyo Jeli - 45734 (500ml)

BABE Pediatrik Banyo Jeli, hassas ciltlere özel formülü ile çocukların banyo deneyimini daha keyifli ve sağlıklı hale getiren ideal bir üründür. 500 ml’lik ambalajı sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunan bu banyo jeli, bebeğinizin cildini nazikçe temizlerken, aynı zamanda cildin nem dengesini korur.

Ürün Özellikleri ve Faydaları

BABE 45734 Pediatrik Banyo Jeli, çeşitli dermatolojik testlerden geçmiş, hipoalerjenik bir formülle üretilmiştir. İçeriğindeki doğal bileşenler sayesinde, hassas ciltlerin gereksinimlerini karşılayarak, tahriş ve alerji riskini en aza indirir. Duş alırken veya banyo yaparken kullanabileceğiniz bu banyo jeli, hafif köpüğü ile cildi derinlemesine temizler ve yumuşacık bir his bırakır. Bebeğinizin banyo saatlerini daha eğlenceli hale getirirken, cildinin de sağlıklı bir şekilde korunmasına yardımcı olur.

Bu banyo jeli, pH dengesi sağlanmış formülü ile bebeğin cildindeki doğal dengeyi korumakta ve onu kurutmamaktadır. Hassas ciltler için özel olarak tasarlanmış olan ürün, dermatologlar tarafından önerilmektedir. Dinginleştirici ve yatıştırıcı etkisi ile bebeklerin banyo sonrasında kendilerini rahat hissetmelerini sağlar.

Neden BABE Pediatrik Banyo Jeli Tercih Edilmeli?

BABE markası, çocukların cilt sağlıklarını öncelikli hedef olarak belirleyen bir güven kaynağıdır. BABE Pediatrik Banyo Jeli, hem ekonomik hem de pratik bir kullanım sunarak, ailelerin bebeklerine en iyi bakımı sağlamalarına olanak tanır. Özellikle cilt hassasiyeti olan çocuklar için mükemmel bir tercihtir. Ürün, banyo deneyimini daha eğlenceli ve keyifli hale getirmek için mükemmel bir partnerdir.

Güvenilir ve Etkili Formül

BABE Pediatrik Banyo Jeli, doğal ve güvenilir bileşenleri ile bebeğinizin cildini tüm kirlerden arındırır. Üründe paraben, sabun ve yapay renklendirici bulunmamaktadır. Bu da onu, çocuklar için en güvenli banyo jeli seçeneklerinden biri haline getirir. Bebeğinizin gülümsemesi ve rahat bir banyo deneyimi yaşaması için ideal bir üründür.

Sonuç Olarak

Eğer çocuğunuzun banyosunu keyifli ve sağlıklı hale getirmek istiyorsanız, BABE Pediatrik Banyo Jeli, aradığınız mükemmel üründür. Hem etkili hem de cilt dostu formülü ile uzun süreli kullanım sağlar. Çocuklarınızın cildine gereken özeni göstermek için bu ürünü tercih ederek, onların sağlığını koruyabilir ve banyo deneyimlerini daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Hemen şimdi satın alarak, BABE kalitesini keşfedin!

426,71 TL
Bu ürünü şu an
Kişi inceliyor
Whatsapp destek hattı