Ürün sepetinize eklendi

Sepete git

Siparişleriniz 48 Saat İçinde Kargoda
ALTERMED PANTHENOL FORTE SPREY 150ML

ALTERMED PANTHENOL FORTE SPREY 150ML

8594060892191
MarkaALTERMED
Ürün Kodu 8594060892191
Stok Durumu Tükendi
0,00 TL


ALTERMED PANTHENOL FORTE SPREY 150ML

ALTERMED Panthenol Forte Sprey, cilt bakımında mükemmel bir çözümdür. Özellikle güneş, soğuk hava veya kimyasal etkilere maruz kalan ciltler için tasarlanmıştır. Panthenol, cilt üzerinde hızla emilen ve derinlemesine nemlendiren bir bileşendir. Bu sprey, cildin doğal iyileşme sürecine destek olurken, aynı zamanda cildin pH dengesini korur ve koruyucu bir katman oluşturarak cildin dış etkenlere karşı savunmasını artırır.

Özelleştirilmiş Formül ve İçerik

Panthenol, cildin nemini artırırken, vitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildi besler ve güçlendirir. Bu özel formül, ciltte rahatlama sağlar ve irritasyonun önlenmesine yardımcı olur. ALTERMED Panthenol Forte Sprey, hafif ve ferah bir his uyandırarak cildi anında canlandırır. Ayrıca, özel sprey başlığı sayesinde ürün, cilt üzerine kolayca uygulama imkanı sunar, bu sayede eşit bir dağılım sağlanır.

Neden ALTERMED Panthenol Forte Sprey Tercih Edilmeli?

Bu sprey, hem evde hem de seyahatlerinizde kullanabileceğiniz pratik bir üründür. Günlük hayatta karşılaşılan cilt problemleri için etkili bir çözüm sunarak, güneş sonrası bakım, küçük yaralar, kesikler ve cilt irritasyonlarına karşı hızlı bir rahatlama sağlar. ALTERMED Panthenol Forte Sprey, dermatolojik olarak test edilmiş ve hassas ciltler için uygundur.

Hızlı ve Kolay Uygulama

Sprey formu sayesinde, ürünü cildinize rahatça uygulayabilirsiniz. Hızlı bir emilim sağlayan özel formülü ile ciltteki olumsuz durumların giderilmesine yardımcı olur. Sadece birkaç püskürtme ile cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı hızlıca sağlayabilirsiniz. Ürünü gündelik kullanımda, spor sonrası veya güneşlenme sonrası her zaman yanınızda bulundurmanız önerilir.

Sonuç Olarak

ALTERMED Panthenol Forte Sprey, cilt sağlığına önem veren herkes için mükemmel bir seçenek. Kaliteli içeriği, pratiktir; etkili formülü ile cildinizi beslerken koruma sağlar. Eğer siz de cildinizdeki tahrişleri azaltmak, nemlendirmek ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmek istiyorsanız, ALTERMED Panthenol Forte Sprey 150ml tam sizin için ideal bir üründür. Sağlıklı, canlı ve pürüzsüz bir cilt için bu ürüne hemen sahip olun!

0,00 TL
Bu ürünü şu an
Kişi inceliyor
Whatsapp destek hattı